Är du nästa nyckelspelare i vårt team på Skånefrö?

Vill du vara en del av en aktiv och framåtskridande organisation där kvalitet, miljön och klimatet står i centrum? Vi på Skånefrö, belägna i färggranna Tommarp nära Simrishamn, är nu på jakt efter en ny kollega till vår produktionsavdelning.

På Skånefrö, ett av Sveriges främsta utsädesföretag, har vi ett av de mest moderna frörensningssystemen i Europa. Vår passion är kvalitet i världsklass från start till mål, vilket också återspeglas i att våra gräsfröer rankas som bäst i test av Råd & Rön och att vårt utsäde håller en renhet som överstiger EU:s standarder.

Om rollen

I denna flexibla roll inom vår produktionsavdelning blir truckkörning en av dina huvuduppgifter. Vi ser också möjligheter för dig att utforska andra områden, såsom spannmåls- och frörensning, beroende på dina intressen och förmågor.

Vi söker en anpassningsbar lagspelare som är öppen för att lära och utvecklas. Din entusiasm för att ta sig an nya utmaningar och förmågan att snabbt anpassa dig kommer att vara avgörande för din framgång hos oss.

Om dig

Vi söker en strukturerad och kvalitetsmedveten person och det är därför viktigt att du delar vår inställning till ansvarstagande och ständig utveckling. För oss är samarbete och flexibilitet grundläggande, och du ska kunna uttrycka dig väl på svenska, både muntligt och skriftligt. Erfarenhet av truckkörning ses som en fördel. Du måste vara beredd på att jobba skift och under säsong kan helg förekomma.

Vi erbjuder

Som en del av vårt team blir du en central figur i vår fortsatta expansion. Rollen är varierande vilket ger möjlighet till nya utmaningar och erfarenheter. Vi värderar din hälsa högt och erbjuder därför friskvårdsbidrag.

Ansökan

Ta chansen att bli en del av ett engagerat team där sammanhållning och positiv atmosfär står i fokus. Välkommen med din ansökan till Skånefrö – där vi tillsammans bygger framgång!

Passar beskrivningen in på dig? Skicka ditt CV och personliga brev till Mattias Persson på mattias.persson@skanefro.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att ansöka.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Mattias Persson, produktionschef

0414-41 25 12, 0709-96 42 28

 

Läs gärna mer om oss på www.skanefro.se och följ oss i sociala medier.