Naturligtvis kan du anlägga en fantastisk gräsmatta.

Title

DET ÄR NATURLIGT, PÅ ALLA SÄTT OCH VIS.
VÅRA PRODUKTER

Allt för fotboll, golf och park

Hos oss hittar du ett brett sortiment av rena och sjukdomsresistenta gräsfröer och ental. Prova gärna vårt biokol för att skapa snabbväxande och klimatsmarta gräsmattor. Vi bjuder på frakten när du handlar online för mer än 1400 kronor (gäller inte färdig gräsmatta).
Naturligtvis kan du köpa våra produkter i en butik nära dig

Title

ANLÄGG GRÄSMATTA

Planera den perfekta gräsmattan

Använd gräsmatteplaneraren för att skapa en vacker och tålig gräsmatta i park och trädgård. Svara på fem enkla frågor och få ett kostnadsfritt förslag på passande produkter.
Vad är biokol?

Allt fler vill odla klimatsmart, med cirkulära flöden och minskad förbrukning av naturens resurser. Biokol är en klimatpositiv produkt som hjälper till att förbättra jorden genom att öka markens vätskehållande förmåga och binda näringsämnen i jorden. Det gör att du inte behöver gödsla lika mycket. Biokol utsågs till årets trädgårdsprodukt 2020 och fungerar lika bra för grönområden och lantbruk. Dessutom kan du använda vårt biokol till ekologisk odling.

Renodla din kunskap och ta del av våra praktiska råd

Title

Har du frågor eller funderingar?

Våra säljare hjälper dig gärna, oavsett om du vill veta mer om en specifik produkt eller behöver skötselråd till gräsmattan. Varmt välkommen att höra av dig!