Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen ser du det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt. Betalning sker via Klarna eller Swish.

Fraktvillkoren finns angivna i kassan och ser olika ut beroende på vilket fraktsätt du har valt.

Leveranser

Vår leveranstid är normalt 3-7 dagar, men under högsäsong kan det ibland ta någon extra dag för din försändelse att komma fram.

Ej uthämtade paket

Om du inte hämtar ut ditt paket skickas det i retur till oss. Vi återbetalar inte fraktavgiften.

Ångerrätt

I enlighet med Konsumentköplagen har du ångerrätt i 14 dagar från att du tagit emot varan. Du bär ansvaret för att meddela oss att du ångrar dig. Det gör du enklast via mejl eller telefon.

Du har inte ångerrätt om produkten har använts och förseglingen är bruten. Med försegling menar vi också teknisk plombering av Statens jordbruksverk.

När du har utnyttjat din ångerrätt är du fortfarande skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du tog emot den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet förlorar du ångerrätten.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad, förutom i de fall då varan är defekt eller då vi har packat den fel. Returer skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. När du har utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss snarast möjligt.

Om du utnyttjar ångerrätten återbetalar vi dig så snart vi har tagit emot din retur, senast inom 30 dagar. Du bekostar själv returen när du skickar tillbaka varan. Vi betalar returkostnaden i de fall då det gäller ersättningsvaror.

Personuppgifter

När du beställer från vår webbshop samlar vi in nödvändiga personuppgifter om dig. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter för att fullfölja vårt gemensamma avtal. Vi lagrar dina personuppgifter i tre år. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post, info@skanefro.se. Skånefrö lämnar eller säljer inte vidare dina uppgifter till någon tredje part.

Kontakt

Skånefrö AB (organisationsnummer 556549-2617)
Storgatan 1, 272 93 Tommarp
info@skanefro.se