Naturligtvis tänker vi på jordens bästa.

Title

DET ÄR NATURLIGT, PÅ ALLA SÄTT OCH VIS.
VÅRA PRODUKTER

Utsäde och biokol

Vi har allt du behöver för att bedriva ett lönsamt och klimatsmart lantbruk. När du köper vårt utsäde lovar vi att du får vad du sår. Våra fröer överträffar EU:s normer. Prova gärna vårt EBC-certifierade biokol som jordförbättrare!
Vilken är din optimala vallblandning?

Title

Svara på några enkla frågor om din vall och få ett kostnadsfritt förslag på produkter som hjälper dig att lyckas med vallen.
OPTIVALL

Riklig skörd med rätt vallfröblandning

Vi har flera olika vallfröblandningar som hjälper dig att etablera en högavkastande vall med goda näringsvärden och mindre ogräs. Våra säljare hjälper dig gärna att hitta rätt blandning för just dina förutsättningar.
EBC-certifierat biokol

Allt fler vill odla klimatsmart, med cirkulära flöden och minskad förbrukning av naturens resurser. Biokol är en klimatpositiv produkt som hjälper till att förbättra jorden genom att öka markens vätskehållande förmåga och binda näringsämnen i jorden. Det gör att du inte behöver gödsla lika mycket. Biokol utsågs till årets trädgårdsprodukt 2020 och fungerar lika bra för grönområden och lantbruk. Dessutom kan du använda vårt biokol till ekologisk odling.

Naturligtvis kan du köpa vårt utsäde hos oss eller hos våra återförsäljare.

Title

Har du också rent frö i påsen? Bli en av våra fröodlare!

Title

Har du frågor eller funderingar?

Våra säljare hjälper dig gärna, oavsett om du vill veta mer om en specifik produkt eller behöver rådgivning inför sådden. Varmt välkommen att höra av dig!