Naturligtvis kan du få kvarterets grönaste gräsmatta.

Title

DET ÄR NATURLIGT, PÅ ALLA SÄTT OCH VIS.
VÅRA PRODUKTER

Gräsfrö och biokol

Det behöver inte vara så svårt att skapa en frisk och frodig gräsmatta om du vet hur du ska göra. I vårt breda sortiment av gräsfröblandningar, färdiga gräsmattor och biokol hittar du flera av Råd & Röns testvinnare. Vi bjuder på frakten när du handlar online för mer än 900 kronor (gäller inte färdig gräsmatta).
Naturligtvis kan du köpa våra produkter i en butik nära dig!

Title

PLANERA DIN GRÄSMATTA

Fem steg till en grönare gräsmatta

Gräsmatteplaneraren hjälper dig att lyckas med gräsmattan. Svara på fem enkla frågor och få ett kostnadsfritt förslag på produkter som passar din tomt.
Vad är biokol?

Allt fler vill odla klimatsmart, med cirkulära flöden och minskad förbrukning av naturens resurser. Biokol är en klimatpositiv produkt som hjälper till att förbättra jorden genom att öka markens vätskehållande förmåga och binda näringsämnen i jorden. Det gör att du inte behöver gödsla lika mycket. Biokol utsågs till årets trädgårdsprodukt 2020 och fungerar lika bra för grönområden och lantbruk. Dessutom kan du använda vårt biokol till ekologisk odling.

Renodlad inspiration och praktiska tips för din trädgård

Title

Skötselråd för en grönare gräsmatta

Tycker du att gräset alltid är lite grönare på andra sidan? Genom att gödsla, klippa och vattna på rätt sätt kan du få grannarna att snegla avundsjukt på din gräsmatta. Här hittar du våra bästa skötselråd!

Har du frågor eller funderingar?

Våra säljare hjälper dig gärna, oavsett om du vill veta mer om en specifik produkt eller behöver skötselråd till gräsmattan. Varmt välkommen att höra av dig!