Är du vår nya produktionsmedarbetare?

Vill du arbeta i en utvecklande och framåtdrivande organisation med höga kvalitetskrav?  Vi på Skånefrö söker en ny medarbetare till produktionen i Tommarp, utanför Simrishamn.

Om oss
Skånefrö är ett av Sveriges ledande utsädesföretag med ett av Europas modernaste frörenserier. Det som driver oss är strävan efter högsta möjliga kvalitet genom hela kedjan – det är ingen slump att vårt gräsfrö blivit bäst i test hos Råd & Rön och att vi har det renaste utsädet.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Om dig
Truckvana och ett tekniskt intresse är mycket meriterande. När det gäller personliga egenskaper söker vi dig som är ordningsam, initiativtagande och kvalitetsfokuserad. Vi tror att du liksom vi tar ansvar för din arbetsplats. För oss är det en självklarhet att du vill utvecklas och lära dig allt om att rensa spannmål. Vi sätter stor vikt vid samarbetsförmåga och att du är flexibel. Vidare har du goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en viktig del av produktionen, som idag består av 17 medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av rensning av spannmål och sköta mottagning av spannmål, men då arbetet är säsongsbetonat ställs vi kontinuerligt inför nya utmaningar och beroende på säsong erbjuds du periodvis även andra arbetsuppgifter. Arbetsuppgiften är krävande då man behöver hålla ett högt tempo men även behålla lugnet i stressade situationer. Din hälsa är viktig för oss och vi erbjuder därför ett generöst friskvårdsbidrag. Välkommen att bli del av en sammansvetsad grupp som tillsammans skapar teamkänsla och god stämning på arbetsplatsen!

Ansökan
Passar beskrivningen in på dig? Skicka ditt CV och personliga brev till vår VD-assistent Anna-Karin Rosman på akr@skanefro.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att ansöka.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Mattias Persson, produktionschef

0414-41 25 12, 0709-96 42 28

Läs gärna mer om oss på www.skanefro.se och följ oss i sociala medier.