Skånefrö är ett av Sveriges ledande utsädesföretag med ett av Europas modernaste frörenserier. Vi producerar prisbelönta fröer och biokol för lantbruk, fotbollsplaner, golfbanor, parker och trädgårdar. Vi är ett kundnära och jordnära företag med ett stort klimatengagemang. Det som driver oss är strävan efter högsta möjliga kvalitet genom hela kedjan – Det är ingen slump att vårt gräsfrö blivit bäst i test hos Råd&Rön och att vi har det renaste utsädet – långt över EU:s norm. Vårt biokol var först i Sverige med att bli EBC-certifierat. Vårt kontor är beläget i natursköna Tommarp på Österlen. Besök gärna vår hemsida för mer information på www.skanefro.se  eller se filmen om skånefrö.

Då det går bra för företaget har det uppstått behov av en….

Engagerad VD-assistent till Tommarp

Är du en driven, innovativ och påhittig mångsysslare? En organisatör ut i fingerspetsarna? Tycker du att det är kul att jobba med projekt, marknad, sälj och trivs i en varierad och ansvarsfull serviceroll? Har du skinn på näsan och vågar utmana din chef och komma med förslag för att göra hans liv enklare. Då är detta något för dig!

Som VD-assistent hos Skånefrö kommer du att arbeta mycket nära VD och bolagets ledningsgrupp. Rollen är bred och dina arbetsuppgifter för dagen kan se olika ut beroende på vad som händer i bolaget och vad som är prioriterat just för stunden.

Dina arbetsuppgifter

 • Delta i planering och genomförande av ledningens arbete
 • Involveras i, eller självständigt driva olika projekt
 • Sekreterarfunktion inom företaget, korrespondens, svenska och engelska (fördel även tyska)
 • Protokollskrivning vid olika interna möten.
 • Korrektur och textgranskning
 • Marknadsföring inkl. annonsering, planering, sociala medier och kontakter med byrå och tidningar
 • Skapa presentationer
 • Förbereda underlag och förtäring till olika möten
 • Hantera rese- och mötesbokningar
 • Omvärldsbevakning/myndighetskoll och kontakter
 • E-mail bevakning/hantering

 Din profil

Du har minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning ekonomi eller logistik och det är meriterande om du har erfarenhet från lantbruk, sälj & marknad. Du är van vid att röra dig i en internationell miljö och talar och skriver engelska, (fördel även tyska). Vi ser det som en självklarhet att du är en van användare av Officepaketet (främst Word och Excel) och har lätt för att sätta dig in i olika IT- och affärssystem.

Som person är du öppen och bemötande och har lätt för att kommunicera med kollegor på alla nivåer. Du har lätt för att växla och prioritera mellan olika arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov utan att göra avkall på kvaliteten. Du är prestigelös i att både utföra enklare och mer kvalificerade uppgifter. Du är en solstråle som skapar god stämning och skuggar inte för att kavla upp ärmarna och hoppa in där det behövs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (eventuellt deltid) med placering i Tommarp.

I denna rekrytering samarbetar Skånefrö med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709 605 372.

Varmt välkommen med din ansökan, klicka på länken nedan!

https://www.standbyworkteam.se/ledigajobb/2112skfvda/